Om mig

​En god blanding af sund fornuft, hænder der er rigtigt skruet på og et hoved der tænker lidt anderledes end de fleste.

​Jeg er udlært ” Bygnings og landbrugssmed” tilbage i 1990. Det er en god blanding af reparation af alverdens maskiner, smedearbejde, VVS og til tider meget kreative løsninger, for at få løst en opgave.

I knap 20 år har jeg ejet og drevet Knutsson VVS A/S i Jerlev. Et firma jeg startede helt fra bunden med 1 bil og jeg selv. Med tiden blev det til et firma med 8-10 ansatte. Det har lært mig meget, blandt andet, omkring kunder og deres behov. Grundstammen i Knutsson VVS, var seriøsitet, loyalitet. Når vi har en aftale så holder vi den.

Jeg valgte at sælge Knutsson VVS i starten af 2016, da jeg ville have nye udfordringer i min hverdag. Dette skyldes især, at jeg inderst inde brænder for, ikke er at sidde bag et skrivebord og være leder, administrator, økonomisk planlægger, m.m.

Jeg vil nemlig ud og bruge mine hænder og mit hoved inden for smede, reparation af mekanik samt montage opgaver. Seriøsitet og loyalitet tager jeg selvfølgelig med over i Snilde-Jens.​

Navnet ”Snilde-Jens” er et kæle navn jeg havde, da jeg var dreng, hvor jeg altid gik i værkstedet og arbejde med kreative løsninger. Mit logo er nøje udvalgt, og har vigtig betydning for mig og det jeg gerne vil repræsentere.

Jeg glæder mig til at høre om din opgave, rådgive, hjælpe og udfører arbejde for dig som kunde.​